Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

deň 2: V znamení Poliakov a slovenskej kuchyne [Mrs_the_Hell]

Druhý deň v Jasnej priniesol niekoľko prekvapení...ale aj poučení.

Začnem najskôr tými negatívnejšími udalosťami dňa. Takže najprv ma vytočil mladý sviniar z Poľska, ktorý z 5 metrového radu spravil 10 metrový, a ďaľších 6 poliakov sa s ním predbehlo. Verte, že keď som vystála ten 40 minútový rad, nemala som ďaleko od porážky. (a on ďaleko od úrazu)

Ale zase pozitívne bolo, že som v tejto sezóne konečne stála prvý krát na lyžiach. Síce som stretla spolužiakov (zdravím 3 zimné grácie:D:D), a trochu som si polyžovala pod štvorsedačkou s xyz bubnami a niekedy som si skôr pripadala ako na klzisku, napokon na prvý krát to bolo slušné.

Za najväčšie negatívum považujem návštevu reštiky v hoteli Družba... NIKDY VIAC... Najprv som si chcela dať 300 korunové jedlo, ale vzhľadom na to, že by som ho nezjedla - 400g je 400g, som si dala Ruské pirôžky. Poviem vám, 3 ks, ale aké! To bolo skôr ako predjedlo...a mali byť plnené mäsom, kapustou a šampiónom podľa dennej ponuky....no zdá sa, že podľa dennej ponuky v Ľudovej reštike znamená, že vám donesú čudné kapsičky (to sa pirohami nedalo nazvať ani s veľkým úsilím) plnené LEN KAPUSTOU. Takže potom ako som dojedla aj sestrinu porciu - ktorá bola väčšia, som konečne ako tak bola najedená, ale aj tak s myšlienkou na raňajky... Toto považujem za svoju najväčšiu osobnú prehru, čo sa jedenia v reštikách týka. (a koľko sme tam 4 zaplatili...no starká by sa 20 obrátila)

No musím povedať, že dnešné raňajky boli vynikajúci štart do dňa...jednoducho nemali chybu (nie ako tá večera).  Bufetové raňajkové stoly 4ever...už teraz som hladná. Aspoň sa mám prečo tešiť na zajtra - však si predstavte keď si tam môžete dať na raňajky nesquik alebo nugetku!! (len kebyže nemám čokoládový pôst a provokatívnu "maminku"). A robia vynikajúcu praženicu so zeleninou....už aby bolo ráno.


Mrs_the_Hell's hell | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014