Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niekto zjavne nepozná copyright [undomielka]

Natrápime sa ako také kone na ťažkej drine --- spravíme si bombový triedny časopis, ktorý "žerú" všetci profáci na škole. Sme na seba hrdí. A v tom dáka "milá" zhoda okolností spôsobí vykrádanie....ARGH
V rámci "zaklepnutia" učiva o publicistickom štýle sme dostali na slovenčine prozaickú úlohu -- vytvoriť časopis (Septimes sme si ho nazvali :D). Tak sme sa pekne hecli.... Každý nám ho chválil. Čo bolo divné. Ale boli sme radi.
A dneska sa z nášho cool rozhlasu ozval oznam o tom, že je na svete je prvé číslo školského časopisu Crazy Gym. Ako sme sa pousmiali. Zase raz trapkovina. Každý rok je tu snaha o školský časopis. Vyjde tak jedno číslo a potom to zabalia.
Lenže tento rok to bude iné. Áno. Pretože tí tupci uverejnili to najlepšie zo Septimes. Nášho spoločného dieťatka. A to bez najmenšieho súhlasu. Nik za nami nebol!!!!
Ako hlavne že ako autorov na zadnej strane bolo nakydané.. a polovica časopisu bola prakticky od nás.....no toto žiarske gymnázium je iné sanatórium.
Nu a teda sme sa rozhodli, že im ukážeme ako má vyzerať časopis. Vydáme totiž anti-crazy gym..... a bude lepšíí...pretože bude zrodený z pomsty.
A SO SEPTIMOU JE SA NERADNO ZAHRÁVAŤ.....

Sťažnosti a chválospevy | stály odkaz

Komentáre

  1. you are right!
    nuze ti mozem povedat ze neradno si zacinat so septimou!!! a hlavne ked mam bojovu naladu! trillian to nenecha len tak a budu padat hlavy!!!
    publikované: 07.12.2007 22:54:55 | autor: trillian (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014