Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kde sme sa tu vzali? [trillian]

Padli sme z neba ako Majka z Gurunu! :]

Sme obyčajné baby, ktoré sa dákymi záhadnými machináciami stretli skoro pred siedmimi rokmi na osemročnom gympli(stavím sa že to boli prímačky:]). A hoci nám to trvalo dlhšie, akosi sme sa skamarátili... Keďže ako totálne opozitá tvoríme super tím, stále sa hádame a vymýšľame blbosti istým spôsobom sme prišli na výrobu tohoto blogu. Doteraz mi je záhadou, z akých šialených myšlienkových pochodov vzišiel ten nápad, ale neva. Sranda musí byť, povedala babka a pri bangee jumpe si zabudla lano:))).

Nuže kde sme sa tu mi divožienky vzali? Celé to vzniklo ako taký malý žart na nejakom seminári, keď ivuš s marošom prišli na najlepší spôsob ako niekoho odfajčiť. Babu tak, aby išla na stretnutie divožienok a chalana aby išiel na stretnuti bosorákov. A tak sem si vlastne, uvedomili, že tie divožienky nás celkom vystihujú, sme šibnuté, ukričané(hlavne ivuš) a občas sa nevieme ovládať:). A tak vzniklo po takmer siedmych rokoch na našom gympli v našej šialenej triede ešte šialenejšie spoločenstvo divožienok.

P:S: Kto chce poznať adreu našej školy, prosím: Kraj: Banskobystrický, Okres: Zapadákov, Mesto: Zapadákov, Škola: Šialené gymnázium, Trieda: Blázni, blázni, blázni... LOL
P.P.S: Ak sa vám zdá, že používam veľakrát slovo šialený, netrápte sa tým. Skrátka toto slovo vystihuje všetko čo sa u nás deje.
P.P.P.S: Ak vás zaujíma, kto je Maroš, kuknite do témy Bosoráci a iná háveď.
  


O nás divožienkach | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014