Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Umieram [undomielka]

Ivuška, Ivka riekni mi, prečo tak plačeš noci, dni? Či sa ti dobre nedarí? Veď si najkrajšia v chotári
     Tak keď sa po 4 dňoch teplota začína umúdrovať( alebo sa pokazil teplomer..tipujem pôvod v niektorom z bývalých režimov-- ale stále je funkčný!!). Je to celkom fajn, keby.....KEBY SA ZRAZU NEOZVAL TEN PRIBLBLÝ KAŠEĽ(L??)!!!!!!
     Ono je to od neho milé, že raz za čas príde, ale prečo práve teraz?? Mám na práci dôležitejšie veci! Ale božechráň! Ja musím sedieť doma a liečiť sa! Aké ponižujúce!! Lezie mi to na nervy(ale to ste si už dávno všimli).
     Mám taký neblahý pocit, že večer budem vidieť alveoly..pretože ak to pôjde takto ďalej, tak ich vykašlem!
     No alebo sa mrle dostavajú späť do žalúdka(ale nie som tak paranoidná ako Monika..:P).
     Takže ľudkovia, choďte sa zabávať, užívať si druhý večer vonku a ja sa budem nudiť....pretože môj strážny anjel šiel na Bahamy, popíja si martini, pozerá sa po sporo odetých tetách a rozpráva sa s Perinbabou, ktorá popíja mojito. Takmer všetci moji svätí ma sklamali(vďaka ti Sangenaro, že aspoň ty držíš nadomnou ochrannú ruku).

Sťažnosti a chválospevy | stály odkaz

Komentáre

  1. Ivus
    Ak ti to pomoze, aj zdravi su doma, a vsetko ich boli...tak sa tolko nestazuj a liec sa, lrbo aj na mna daco leze...a mrla to nie je.
    publikované: 01.02.2008 20:25:17 | autor: Mrs_the_Hell (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014