Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Viva la vida [undomielka]

keby..keby každý nádych chutil ako morský vánok, keby každý pohľad bol nekonečene dlhý, keby všetko bolo neskutočné..keby..existovali opustené ostrovy
     Nebolo by úžasné žiť niekde mimo? Každé ráno jedinečný pohľad na more? Na jeho azúrovú hladinu? Na potvorky v ňom? Deň plný zodpovednosti za svoj vlastný život. Snaha udržať sa pri živote. Pestovanie, lovenie, chov kozy (ako v Miazgovcoch;)
     Toľká samostatnosť od sveta. Žiaden ruch, smog či stres. Len príroda, solárna elektrina a satelitné spojenie so svetom. Úžasný domčúrik zbúchaný poväčšine z dreva, s palmovými listami ako strechou a výhľadom v nekonečné diaľavy, kde zem zabáča za okraj.
     Kráľovský život založený na vlastnom prínose. Keď si nevypestuješ fazuľu, nemáš čo jesť. Unikátny raj na svete. Miesto, kde líšky dávajú dobrú noc a GPS prístroje sa kazia. Miesto, kde by niektorí boli šťastní. A niektorí prešťastní. Miesto úžasného šumu mora, vetra a paliem. Miesto, kam chcem ísť --- za hranice všedných dní.

Ivuškina spovednica | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014