Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jasajte !!! [trillian]

Jasajte a volajte mi na slávu! (upozorňujem prítomných že sa práve teraz chystám o sebe hovoriť v tretej osobe, takže si nemyslite že som blázon... len nemá kto iný o mne napísať tento oslavný článok :])

Na známosť sa dáva, že Trillian vykročila z temnoty nevedomosti a ničnerobenia, tajných zákutí pasivity a opäť sa  do ráže dostala.

Na známosť sa dáva, že Trillian sa chystá svojim slovom zvelebiť brloh divožienok, a je pripravená prekonať všetky prekážky, ktoré jej budú stáť v dosiahnutí cieľa.

Na známosť sa dáva, že Trillian je schopná všetkého, keď sa jej niekto snaží zabrániť niečo dosiahnuť, preto sa majte na pozore, Vy, ktorí máte niečo také v úmysle. Mohlo by to s vami zle dopadnúť.

Na známosť sa dáva, že už nemáme čo na známosť dávať a preto končíme hlásenie. Po doznení fanfár môžete začať jasať. plaus je povolený tiež.

Na jednom neznámom mieste v meste, sa práve pri doznení fanfár ozvalo: "Haló, počujema niekto? Tu Truhlík, počuje ma niekto?", zaškrčalo v sarej vysielačke. Odrazu z niekadiaľ pribehla tmavá silueta, stisla tlačítko príjmu a odpovedala na hlásenie. "Tu Ferdo, tu Ferdo! Príjem! " P chvíľke vo vysielačke opäť zaškrčalo a šušťavým hlasom sa ozvala odpoveď: "Tu Truhlík. Počúvaj Ferdo. Nepomýlili sme si my rozprávku?"

P.S: Ak si teraz naozaj myslíte že som blázon(vcelku to chápem), nezúfajte. O dva týždne na to budem už asi mať aj papier:)(ak si ten psychológ ohladne I(c)Q testu švihne)

P.P.S. Toto bol pokus o ftip.

P.P.P.S: A to prvé o improvizáciu.:)


Novinky | stály odkaz

Komentáre

  1. veronika, veronika
    a ty mi vrav že som šibnutá =)) no lolík
    publikované: 19.01.2008 18:42:33 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. eh
    j awim ze mi uchadza... totalne. sak som ti vravela ze mi totalne sibalo vecer. obcas ma ej treba odpojit od internetu. mozno by potom nedochadzalo k takymto uletom:]
    publikované: 19.01.2008 20:46:26 | autor: trillian (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014