Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rýchlejší ako smrť [undomielka]

Alebo o tom ako starký pozeral televízor...
     Nuže..Jojka moja milá..čo ponúkneš môjmu starkému pondelok okolo obeda na pozeranie? Žeby nejaký filmík? Áno, áno. Jeden zaujímavý snímok. Dalo by sa povedať, že western. Hmm..podľa niektorých sa to podobalo na Desperado. Neriešim radšej na čo sa to podobalo mne. Moje asociácie sú nebezpečné (viď wago a tom cruise).
     A tak ako správna povalačka som sa spred kompa dostala pred telku. No pozrem, keď to už dávajú.... To v tom záblesku nebol náhodou Gary Sinise? Asi sa mi len marilo... Fajn ženská, na prvý pohľad nebojácna, veľa znesie, dokonca aj strieľať vie. Hmm..tá tam prišla niekoho zabiť. To čo je?! Veď to je mrňavý Leo DiCaprio! No lolec. Spred 13 rokov. Hmm ten sa nemení... Mmmm..nová postava na scéne. Dobré vlasy. Páčia sa mi. Počkať! Pane Bože! Veď to je Rusell Crowe! V úlohe farárka. Toho by som nečakala. Ale tak aspoň je sa na čo pozerať. Mám divné chúťky. Bože stáva sa zo mňa Lena! (narážam na jej posadnutosť Bryanom Adamsom). Nevadí. Pozeráme ďalej.
     Turnaj. Bude sa strieľať. Ja som vedela, že chce niekoho tá ženská zabiť. Nie je to náhodou Sharone Stone? Nevyznám sa..herečky sa za 13 rokov menia..to viete botox, plastika, kaderníčka (nech sa usmejeme)... Aha. Takže ona chce zabiť týpka, ktorého hrá Gene Hackman. Ešte koľko hviezd sa tam objaví?! Už to stačí!!
     Scéna - ženská vraví farárkovi "Vás by som nikdy nechcela." Aha, no jasné. Vy skončíte spolu. Okey v turnaji zo 16 strelcov zostali 4 - Russell, Sharon, Gene a jeho "syn" Leo. Samozrejme, noc pred týmto dňom si to ženská a farár rozdajú. Ja som to predsa vravela... Nastáva deň súboja. Leo vyzve otce. Chce mu dokázať, že je niekto, že na to má...samozrejme umiera... A farárko nafinguje smrť ženskej.
     Nastáva posledný deň turnaja. Farárko verzus starosta (Gene). Hodiny odbíjajú celú. A v tom... Žiaden výstrel, ale výbuch. Šup ho a je po veži s hodinami. Upsik. A je po ďalšej budove. A z plameňov sa objaví "mŕtva" ženská. A samozrejme pár efektnými výstrelmi zahluší starostu.
     Pointa - kedysi zavesil jej otca (Sinise) - šerifa na povraz. Ju chuderu to ako malé dieťa nútil sledovať. Dokonca jej dal zbraň, nech ockovi prestrlí lano. Túto časť som akosi nepochopila. Totiž, dievča niekam vystrelilo a potom tatko sa už len kyvkal na lane..veď nevadí hlavne, že už idú titulky :D

Recenzie | stály odkaz

Komentáre

  1. jeej
    presne pri tomto sme obedovali a furt mi uchadzala pointa, inak suhlasim, najlepsie boli title... inak ked uz o filmoch... vies ze k 300 je super soundtrack? taky metalovy:)
    publikované: 20.02.2008 18:51:20 | autor: trill (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014