Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prajem príjemné posedenie... [trillian]

Ako vidím, čo sa nám tu rozmáha v tejto spoločnosti... spravila som si malý kútik len pre seba. Kto má záijem sa tu poobzerať, prosím prisadnite si, nájidte si nejaký ten pohodlný vankúš a objednajte si čaj.
Keď som sa dnes ráno prihlásila na blog, zistila som, že tí, čo o mne vyhlasovali že som nenormálna, sa veeeľmi mýlili. Mám pocit, že divožienkami prechádza nejaká epidémia šialenstva. A preto, aby som si uchránila svoj zdravý rozum, keďže som tu očividne jediná normálna osoba, založila som si malý brloh, kde vám chcem predstaviť nielen svoje výtvory ale aj články, ktoré očividne nikam inam nepatria. Toto všetko tu budete môcť neskôr nájsť. Takže vitajte v mojom brlohu, malej čajovni alebo galérií(vyberte si čo chcete:]).


Trillianin brloh | stály odkaz

Komentáre

  1. vyberam si
    cajovnu so stenami pokrytymi krasnymi obrazkami a k tomu poriadny cajnik roibosu:) no a uz sa len zahlbit do tych avizovanych clankov:)
    publikované: 27.01.2008 12:09:35 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. budu aj tie...
    len mi akosi chyba cas....:)
    publikované: 27.01.2008 12:13:48 | autor: trillian (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tesim sa...
    viem, cas je potvorka:)
    publikované: 27.01.2008 12:16:52 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014