Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Krimi noviny [undomielka]

juchú konečne niečo ..záživné správy...a nie je to oxymoron..v tomto prípade.. :P
     V poslednom čase sa so spravodajstvom u nás roztrhlo vrece. Začala to Markíza. Ako keby počas tých 20 minút toho nebolo dosť. Niekedy stačila len kratučka reportáž s prihriatym (no veď sa tak tvári!!!!) Tribulom a bolo po dobrom večeri. A švác ho tam ešte viac. Toľko správ.... ako Mrs_the_Hell povedala - "ale že...akože fajn, ešte, že keď bude mať iba Markíza, ale teraz keď budeš čumieť na každom kanáli hodinu na správy? však čo sa u nás za deň udeje? no fakt, budú ukazovať ako v Žiari mača pred Mravenioskom ukradli..." Inak aj tak bolo. Vykradli nám benzínku...zase..a uja chytili..ale aj tak treba odvysielať!. Pche.
     Ešte že sme na Slovesnku a máme tu "Konkurenzkampf" a tak si aj Jojka zmyslela dlhé správy. A podľa mňa sú lepšie. (Je tu síce háčik --nevidela som ich ale aj tak--nevadííí :D).
     Krimi noviny - Haluška až za hrob. Videla som ich asi len dva razy, ale stálo to za to. Pekné správy - kto, koho, kedy a ako zabil, prípadne utiekol z väzenia. Akokeby reálne CSI. Bolo to úžasné. Bez žadnych tých emócií. Krásne stručne a vecne. Dokonca reportáž o špecialistoch na kosti-- normálne že oni vedia zistiť podľa kostí totožnosť!!! Bones sú skutočné? No wáw. Reportáž  o útekoch z väzenia. Michael Scofield po slovensky? Ja umriem! To je cooooool!
     A k tomu ešte aj POLÍCIA PÁTRA! To som ako malá strašne rada pozerala. Je to krásne. Až na fakt, že po tom nasledujú ďalšie správy :(.
     Dneska ma ujo moderátor dostal. Najprv - páni veď ono sa to na Kaliňáka podobá. Potom - hlas toho čuda sa mu nehodí k face-u. A nakoniec - na http://medialne.etrend.sk/blog/bbs/ mali pravdu! To sa podobá skorej na žaluďového horníka.
     Ale fakt. Jojka si týmto programom u mňa polepšila. Tipujem, že dnes si to skazí Panelákom...

Recenzie | stály odkaz

Komentáre

  1. corection
    To ukradli maca a nie mača:D....a asi si kuknem krimi noviný=0)
    publikované: 18.02.2008 20:02:19 | autor: Mrs_the_Hell (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. hihi
    žaluďový horník:):):)
    publikované: 20.02.2008 18:42:10 | autor: trill (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014