Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Predmaturitný stres... rok dopredu [trillian]

A je to tu.... maturity sú pred dverami, štvrtáci sa učia ako divý(poniektorí), tretiaci nadávajú na zbytočný trojdňový branný výcvik, zástupcovia sa potia nad zoznamom suplovaní a ja, divožienka chytám stresy.

Aby ste ma správne chápali. Nie som veľmi stresový typ. Nedokáže ma rozčúliť písomka, tobôž nie odfláknutá domáca úloha. Vďaka staršiemu bratovi mám vcelku dobrú obranyschopnosť na otravných ľudí a nedodržiavanie termínov mám v krvi. Tí čo ma nepoznáte, povedali by ste že som nezopovedná a tí čo ma poznáte poviete len jedno slovo- lenivec. Mám skrátka svoju životnú filozofiu a tá zahŕňa stres len z dôvodu zubára, injekcí a zoznamovania sa s cudzími ľudmi(introvert.. čo narobím).

Bohužiaľ čas plynie. Dni prichádzajú a odcházdajú, bunky sa delia a zanikajú a zem donekonečna krúži okolo slnka. Tak sa mi stalo, že som si s hrôzou uvedomila nastávajúcu katastrofu, Je máj, maturitný ročník za dverami a samotné matury hrozivo blízko. Čo čaká mňa, človeka ktorý sedem rokov na gymnáziu strávil len tým, že sedel, počúval ato bolo všetko?  Veď sa nedokážem ani donútiť prečítať si päť učív z bioly na jeden riaditeľský test. Ako chcem ísť z toho maturovať?

A tak sme s undomielkou prišli na to, že proste nič nevieme. Čo už taký je život. Je proste pes a my jeho štence....

P.S: A to ešte nerozoberám problém vysokej školy. Najhorší je výber na poslednú chvíľu... pravdaže môj. Keď nie ste presvedčený na sto percent ani o jednej možnosti, nezostáva nič iné len vybrať ďaľšiu.
P.P.S: Ach jaj tá depresia. Keď sa mám takto trápiť celý najbližší rok a v noci sa strhávať zo spania, asi sa radšej zastrelím.

Life suck's....
(ZRUŠILI MOONLIGHT!!!)
.... but sometimes
(svetielko nádeje)
is better then anything in the world!
(budú prázdniny!!! YEAH)

Tomu sa vraví MYSLIEŤ POZITÍVNE...
alebo vôbec :D

Trillianin brloh | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014