Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A zase ma raz zvozili...[undomielka]

Ach, mám to ja za život. Človek by povedal, že žijeme v slobodnej krajine. No aspoň teda v takej miere, že mi môj osobný blogovací prejav nebudú nárušať divné indivíduá [kebyže by boli aspoň vyššieho rádu nepoviem]
     No pekne. Vymyslím si ja nejakú blbosť, čo by mohla v sebe zahŕňat intrigy [akože ono je to fajn snažiť sa niekoho dostať rafinovane ku dnu, v praxi treba skúšať (niežeby som bola až taká podlá, ale keď musíš, tak musíš)], podvody [detto], hnusné zlé nafúkané potvory [tie sú všade, stačí sa porozhliadať v autobuse] a možno aj nejaký happáč [no keď Rosamunde na tom môže majland zarábať...] a istá osoba sa vyjadrí, že je to detinské. Ako ja viem že je to blbosť. Ale tak niekedy sa tá najväčšia blbosť ukáže byť brilantnou [napríklad moja tohtoročná polročka zo sloviny].
     A za ďalšie tu straší fenomén menom Adam. Ako pridávaj si komenty a len urážaj a tvár sa ako leňochod! Len tak ďalej!!! Adam je predsa len jeden [a možno aj preto sa dostane medzi Bosorákov a inú háveď...]. Dosahujem nirvánu [no vysoko si dávam tie albumy do poličky].
     Vzhľadom k tomu, že som nekonfliktný typ [práve som mala dobrú náladu, kým sa pekelná neprihlásila], nechám to tak a zruším ten topic. Respektíve ho začnem plniť svojimi vlstnými [áno, vlastnými!!!] nápadmi, pocitmi a podobným sajrajtom.
   
                       I am glad to be a human beeing. It is really, really fun, when others human beeings drive you mad.

Sťažnosti a chválospevy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014