Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Impresia v skratke.... [trillian]

Netradične si v sobotu sedím za compom a rozjímam nad životom, smrťou, nekonečnosťou internetu a zlom kontakte na spúšaní počítača.

Impresia no. 1: Vonku prší. Niežeby som sa čudovala, však je apríl. Vŕba na našom dvore si len tak stojí, lenivo hmýri konármi a splýva s dažďom.

Impresia no.2: Som doma. Veľmi zvláštny pocit byť v sobotu doma. Naposledy som si šunky doma váľala asi na Vianoce. Čudná sobota bez rozjímania pred vyhasnutým krbom, plánovania interiéru domu, kde možno raz budem bývať a bez sedenia pod rozkvitnutými jabloňami a pozorovania života dediny.

Impresia no. 3: Tichá domácnosť. To je tou sobotou. Naši sa striedajú v hodinách na chlapa, a ten ktorý práve bdie bezducho hľadí na televízor a rozmýšľa o tom, prečo sedí doma. To ticho zaráža a deprimuje ešte viac, ako komandovanie ohľadne poriadku v izbe, hodín pri počítači a mojou častou nehovornosťou.

Impresia no. 4: Igelitový život. Sedieť za plastovým oknom a ani nepočuť kvapky dažďa, ktoré tak milujem? Nenávidím to. Najhoršie je, že som si už na to zvykla...

Impresia no. 5: Zlý kontakt.... v počítači. Od včera som nemohla naštartovať comp a zarazilo ma, ako ma to mrzelo. Že sa pre mňa virtualita stala dôležitá.... Ten zlý kontakt v počítači by možno mohol zlepiť všetky ostatné...

Impresia na záver. Mám sedemnásť. A opäť som po roku zistila, že sa nič nezmenilo. Ja, moja povaha, môj život. Menia sa ľudia vôkol, mení sa okolie a názory. Ja zostávam rovnaká.... a to je dôvod, prečo neoslavujem. Niet totiž čo.

 

 


Trillianin brloh | stály odkaz

Komentáre

  1. Je to pekná impresia... dala sa precítiť...
    A hoci cítiť v slovách smútoch, cítiť v Tvojich slovách schopnosť plne vnímať okolitý svet...
    Prajem všetko najlepšie k narodeninám... a drevené okná na dome, ktorý si plánuješ :-))
    publikované: 19.04.2008 15:56:03 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. .
    Pěknej blog
    publikované: 18.07.2012 12:33:15 | autor: Erik (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014