Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

DIVOKÉ LETO 2010 [diva]

Skvelý pocit... veď za nami je zas raz úžasné leto! Naše tajomstvo? Naplno si užiť každú minútu s ľuďmi, s ktorými radi trávime čas a ktorí si užívajú chvíle s nami!

 keď je pokope čo najviac divožienok...

Chata- po roku sme sa opäť stretli s bývalými spolužiakmi. Dva dni a dve noci s ľuďmi, ktorých poznáte takmer celý život môže byť dobrý začiatok leta. A tak sa aj stalo. Za ten čas sme sa tak veľmi nezmenili a teda zábava mohla pokračovať presne tam kde sa rok predtým skončila. Samozrejme nemôžem zabudnúť na kroniku, ktorá zaznamenáva celé naše stredoškolské pôsobenie a konečne je hotová!

Lúúúkavica- tento rok sme sa naučili, že všetky    -ICE stoja za to. Tak prečo si nejakú nespraviť aj mimo univerzitnej pôdy? A tak v jeden krásny podvečer sme zobrali deky, malé občerstvenie a pár kamošov na lúku! Veď u nás doma je tak krásne! Musím uznať, nič nie je dokonalé avšak trochu komárov modrín a blata nás len tak nezlomí!                                                                                                                                             Tak šup šup, kúsok prírody čaká aj na vás!!

Ďalší spôsob  ako stráviť letný večer je grilovačka v  záhrade. Najlepšie je, ak jediné čo musíte urobiť je prísť, zjesť pár dobrôt, ochutnať osvieožujúce mojito z jabllkového džúsu a zahrať si šarády s najlepšími ľuďmi na svete!

Týždeň v Štúrove- No čo, máme 19 dokážeme si navariť, upratať, nakúpiť aj zaparkovať na správnom mieste. Preto žiadny protest a hurá do mesta, ktoré našou prítomnosťou ožíva ešte viac. Slnečné dni sme trávili na kúpalisku, kde slovo kapor nabralo úplne nové rozmery, Pre nás "kaprovať" znamená celý deň ležať v horúcom bazéne, nechať sa unášať umelými vlnami a jesť sladučké palacinky. Pravdou je, že sme si nenechali ujsť ani vodný aerobik či volejbal. Predsa len šport je cestou k zdravému životu. A my zdravé byť chceme!                    A čo večer? ! ... poker, Z pohádky do pohádky, mesto, zmrzlina, miešané drinky, vodná fajka a zas zmrzlina, milí ľudia a hudba poriadne nahlas. Myslím, že by nebolo zdvorilé zabudnúť na večernú návštevu starého pána strážnika či nafúknutého ochrancu nočného pokoja!                                                                                    

                                                                                ...ako mi len budú chýbať DIVOKÉ letné dni a noci...      

                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 


O nás divožienkach | stály odkaz

Komentáre

  1. kapooooooor
    zblnk zblnk ;)
    publikované: 29.08.2010 23:44:38 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. letné akcie
    chýbajú chýbajúúúú...
    publikované: 19.10.2010 23:23:21 | autor: divozienky (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014