Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ach to všemožné železiarstvo [undomielka]

ak sa nemýlim, tak krámek s načapenou tabuľou ŽELEZIARSTVO by malo byť doménou chlapov, nie?
     No nič nie je tak ako bývalo kedysi za ranných čias nášho bytia (teda predtým ako som uzrela svtlo sveta)... Železiarstvo je plné žetiek. Nie je tam len to 'železo' ako by sme správne z názvu dedukovali. Nie, nie. Sú tam ženy. Wáw. Tak toto je tá emancipácia, ktorú sme chceli dosiahnuť dámy?
     'Dobrý, prosím vás kilo šindloviek.' 'Kilo čoho?' ---dnešný zážitok. Keď už tá dievčina s množstvom prsteňov a s množstvom pírsingov (4!!! som staromódna) pracuje, kde pracuje, mohla by určité veci vedieť, nie? A v celom obchodíku boli tri. Tri ženy pracujúce v železiarstve. Nečudo, že muži radi navštevujú tieto miesta.
      Perlička- na dverách je aspon 20 cm výrazným písmom napísané TLAČIŤ. A just keď vychádzam prichádza pán uniformovaný policajt. A ťahá dvere k sebe. Po dosť dlhej chvílke mu našťastie došlo, čo má robiť. A to som fakt dúfala, že vtipy o policajtoch nie sú úplne pravdivé. Každý deň sa niečo naučím ;)

Sťažnosti a chválospevy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014