Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Len ma iritujte... ja FAKT znesiem veľa[Undomielka]

keď pršalo mrholilo nad šašovom sa zamračilo čierne mračná zomkli sa a svedomie ozvalo sa
     Včera pršal dážď. Sem-tam taký príjemný, sem-tam dosť poriadna sviňa. Ale jednako pršal dážď. Ráno som sa zobudila s dobrým pocitom. Je sobota. Stihnem, čo som cez týždeň nestihla. Pekneho na nákup s mamčou do Tesca a už len robiť, robiť, robiť.
     Mám rada kvety. Najmä tie také bohato kvitnúce. Zdá sa mi nehorázne, koľko za ne chcú - či už na tržnici alebo v obchode. A tak si ich pestujem pekne zo semiačka. Tak som si včera opäť raz ..už asi po stýkrát presádzala kvietočky. Mám to rada, je to haluz. Najmä keď mi niečo chýba--zem, črepy a tak. ;)
     Prvé mračno som našla ráno. Teda skôr nenašla. Všade avizovali novú časť seriálu. Buď sa nejako nedostala na net alebo sa predo mnou skrýva. No čo. Aj budúci piatok je to v telke. Teda dúfam, pretože CBS nechytám.
     Ďalšie mračno prišlo s ubúdajúcimi črepmi. Sakra a čo teraz? Improvizácia alebo na čo všetko sa dajú použiť plastikové fľaše:)
     Mračno číslo 3. Jeden kamarát (možno až prisilné slovo--ehm joo ďalšia urážka, no čo zabijem sa? Nie, nikomu takú radosť nespravím).. no proste týpek mi začal hovoriť do duše..cez ICQ..samozrejme...akokeby si myslel, že ja nemám ako zistiť, že ma má v invisible liste. Hovorí mi také kecy ako kebyže neviem, o čo ide tak si o sebe pomyslím, že som nejaký despota, tyran, mučitel.
     Číslo 4 na zozname. Môj chalan mi oznamuje, že sa správam skutočne hnusne, mnohým to prekáža, a dokonca sa na mňa sťažujú. (Ak mániekto problém, tak si dofrasa otvor hubu a povedz mi to rovno do očí!) A prosím pekne to mi nevyčíta. Len ma informuje. Kebyže mu ja chcem niečo povedať, tak nemám čo. Pretože--sakra--nech robí čo robí aj tak je furt dokonalý.
     Číslo 5. Zomrel nám kohút. Akože fotrík ho našiel vykoteného. Bol žltý, trápny a neďobal. Podľa môjho osobného skromného názoru nemal gule. A ani len po kurách poriadne neskákal. Mal 10 rokov. Starý pán. Nemajú slipeky životnosť o trochu menšiu? Vsšk Šašov....
     Dnešný deň vyzerá o mnoho lepšie. Lúče slnka mi hrajú za oknom a na monitore sa ukazujú Linkini.
Práci zdar!

Ivuškina spovednica | stály odkaz

Komentáre

  1. ja len jedna poznamocka...
    "...Pretože--sakra--nech robí čo robí aj tak je furt dokonalý...." Dovolim si tvrdit, ze to nie je pravda. Ale co, vsak ja so "svojimi nazormi" by som nemala ani po zemskom povrchu chodit:D. Takze, ako keby som nic nepovedala...
    publikované: 20.04.2008 14:02:31 | autor: Mrs_the_Hell (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. No dovol...
    on ako dokonaly????ziaden clovek dokonaly nie je a tobož on.ale inac co uz, kazdy ma nazor a mne neradno ho kritizovat. pekny den undomielka:)
    publikované: 20.04.2008 17:18:47 | autor: jožko (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. klud moja...
    na monitore sa ukazujú Linkini....to co je?
    publikované: 28.04.2008 13:14:51 | autor: adamko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. adamuško môj jediný
    to znamená, že si púšťam koncert jednej californskej(teda ja som v tom, že sú z Californie) kapelky ze Linkin Park
    publikované: 01.05.2008 20:33:26 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014