Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Elan je Elan a Lyrics [Mrs_the_Hell]

Po tom ako všade písali, že začala konkurenčná hudobná vojna v prime time, som si pozrela oba konrurenčné formáty...

No Lyrics je pre mňa absolútnym prepadákom. Pravdepodobne vznikal spôsobom:

1. vybereme dobré hity - ktoré tam naozaj sú (jediná dobrá vec)

2, vyberieme showmanov - len škoda, že vybrali trápnych... no akože som sa hanbila aj za nich

3. vyberieme "spevákov", ktorí podľa možností vylúdia maximálne jeden nefalošný tón

4. Necháme Bičana trapošiť s nimi

Takže pre mňa sa stal Lyrics nepozerateľným, ale najmä nepočúvateľným formátom.

Elán je Elán. Hmmm. Vtipné momenty zaručuje porota=0). A okrem toho si človek môže aspoň zaspievať Elánovky, dokonca sa to dá od týchto finalistov aj počúvať. Musím povedať, že minimálne myšlienku to má peknú.

Čo sa týka spevákov, tak vidno, že sú to zväčša vyštudovaní muzikálví speváci, alebo spievajú v nejakej kapele, alebo sa už proste spevu venujú dlhšie. Po úvodných vystúpeniach, kde mi stále niečo chýbalo, prišiel Krausz. No možno to nebolo ním, ale pesničkou, ale to nevadí. Jednoducho "Sme rana a nôž, sme pravda a lož..." ma dostalo. A tá Agrebi:D:D No koniec. Fakt hotová RockMama=0). No a ďalej neviem, pretože som prepla a znovu som pozerala až keď spieval Nagy. Teda poviem vám...vyzerať tak v jeho rokoch...no čo nájdem si podľa jeho vzoru - nie nebojte sa, nie mladú ženu - mladého chlapa:D.


Recenzie | stály odkaz

Komentáre

  1. ja musím oponovať
    mám presne opačný názor..môže to byť síce divný ale no čo už ;)

    takže Lyrics..bohovské hity (Robo Grigorov, Zenit, Lucie) obyčajný šmejdáci čo nevedia spievať, moderátor, na ktorom sa uchechtávam..kebyže som z blavy tak sa prihlásim...no dobre priznávam, možno sú trocha extravagantný ale aj sledovanosť si treba získať

    Elán..nuže stačí mi výraz Ráža z upútaviek -"mám vás všetkých v <>" akože tie jeho udajne vyroky -"nie je tam poriadny spevak"..no akože nafúnkanci sa nabaľujú(elán, rozboril) ..a rozborilko sa teší lebo to sú "emóciea úžasná šou"..ale to ja nezistím lebo jediný týpek, na ktorého sa dalo pozerať vypadol

    rozpisujem sa...neva ;)
    publikované: 25.02.2008 18:54:03 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. tak nahodou
    ako oboja sa daju. Krausz bolo úplne nanič(aspon ta pesnička sa dala) ale inac bol dost trapny. Bičan to istí aspon je vtipny no zas vilo je niekedy dost trapny. Pozitivne je ze si oprasime stare dobre skladby:)
    publikované: 25.02.2008 20:18:03 | autor: jožko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014