Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

help?! [Mrs_the_Hell]

Pani sa vrátila...áno presne tak. Má to hneď viacero dôvodov. Okrem toho, že som bola, ľudovo povedané, zglbaná, tak som aj ZHROZENÁ. + postreh pre antifeministov;)

Takže, asi by sa patrilo vysvetliť, z čoho som taká zhrozená. Aj sa mi to ťažko hovorí, ale pravda by sa mala hovoriť(neviem síce, kto to vymyslel, ale ja nie). Ale k veci. Som zhrozená z divožienok. Jedna tu hovorí, ani nevie o čom a žije s tým, že chce aby si na nej pochutnal upír. Akože Moonlight by mali vysielať pre ľudí nad 60 rokov, alebo tam dať aspoň nejakého NEsexy herca, lebo našej divožienke viditeľne zahrabáva.

Čo sa týka druhej divožienky... Skoro nemám slov. Poviedky na pokračovanie....nie, to nie je zlé....ale poviedky na pokračovanie pre 14 ročné? Teda aspoň tak mi to pripadá. Ale zase z druhej strany také sa dobre predáva. Však ktorá baba, (až na slečnu Arowovú, ktorá zásadne nečíta), neprešla obdobím, keď čítala knižky z edície Medzi nami dievčatami a podobne? Musím dodať, že vždy som mala rada Kathy, ktorá ako jediná baba hrávala v školskom, chalanskom!! hokejovom tíme.=)) Proste emancipácia sa nedá zaprieť.  Ale ešte by som chcela dodať k našej nádejnej spisovateľke, že NEZNÁŠAM NAIVNÉ, PRECITLIVENÉ "hrdinky". Tak  dúfam,  že sa to zohľadní. :P Vrelá vďaka dopredu. (síce, o čom potom budeš písať? No necham tak..).

Takže dúfam, že sa polepšíme, resp. polepšíte.:D A aby ste vedeli, tak oddnes si zakladam rubriku... Mrs the Hell's hell

PS. skoro som zabudla na anti feministov!! Takže čo som si všimla. Antifeministi tvrdia, že ženy tvrdia, že nepotrebujú mužov. Tak ale prečo všetky knihy, filmy, serialy, telenovely pre ženy sa točia okolo mužov?  K tomu sa ešte určite vrátim rozsiahlejšie v MOJEJ NOVEJ rubŕike...no ja dobre to znie:D. No nie?


Novinky | stály odkaz

Komentáre

  1. ff
    akože radzovka..mas tu ledva 2 prispevky a začne sa rozkrikovať a stara ***** na trhu :D (to mi vyslo) ..a sa nestraj do toho co si pisem..moje klokotiny (moje nové slovo :D) .. mne aj tak naladicku neskazis...a kebyze aj hej tak sa vyjadrim v staznostiach (inak to nie je od veci napad:D) hehe
    publikované: 26.01.2008 22:30:12 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. politické rozhodnutie
    hmm...rozpory v klane divozienok?

    škandál

    xcem si zasukat...ala das?
    publikované: 18.03.2008 09:08:40 | autor: feri_skoki (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014