Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sniežik nám prišol..[undomielka]

a už aj zmizol....ale hlavne že bol a trochu nám mrzlo
Srdce každého lyžiara muselo jasať radosťou. Už 6. novembra nám nad hlavami poletovali chumáčikiy čosi nádherne bieleho. A furt si to len padalo, padalo a padalo. Hneď bola aj matika záživnejšia --- čo tam po akýchsi uhloch rovín a stien --- udalosť dňa bol padajúci sneh.
Bolo jasné že sa roztopí, ale on si nedá povedať a stále poletuje. Ešte aj práve teraz. No nie je to beťár? Je je. ;) Perinbabku už asi omrzelo mojito, Bahamy a sexi čašníci, pri ktorých sa minulú zimu zabudla. Len tak ďalej babi! Nech máme vianoce ako sa patrí - krásne, biele a romantické. Ešte aj tie bláznivé lacné americké vianočné filmy budú dávať zmysel.
Nu a zo snehom prichádza aj túžba lyžovať. Áno, poniektorí už začínajú plánovať lyžovačku. Tým najaktívnejším nie je nik iný ako CITRÓNOVÝ KRÁĽ. Hoci sa mu snažíme povedať, že na Skalke nie sú vhodné podmienky na jeho zbesilé bordovanie, nepočúva nás. My vieme svoje, veď sme svetaznalé divožienky. No ale v konečnom dôsledku to nebudeme my, čo si doškriabu sklznicu na svojej drevenej doske z Rakúska....
Odkaz pre Perinbabku a deda Mráza -- banda len tak ďalej!
Odkaz pre deda Mráza -- soráč, ja za to nemôžem, no musím ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Novinky | stály odkaz

Komentáre

  1. Ivuš pivuš
    Zaboha nemôžem uveriť že sa ti písať tie hovadiny ale divožienka je divožienka aka Ivica ktorá sa musí doma ale fakt pičovsky nudiť.....dúfam že si to niekto z 3 návštevníkov tejto stránky prečíta....ta velký fanúch
    publikované: 17.12.2007 17:08:05 | autor: Adamkoooo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. OPraVa :D
    zabudol som tam napísať slovo chce
    publikované: 17.12.2007 17:09:00 | autor: oooooo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014