Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pre Adamka [undomielka]

Bol raz malý Adam, ktorý nikam nesmel, ani von a ani na dvor nedzi kamošov, veď chodí do školy má robiť úlohy, jednoznačne o tom všetkom otec rozhodol, po základnej škole na gymnázium pôjde, no a odtiaľ poputuje hneď na vysokú, inžiniera chce mama babka doktora práva, o pár rokov už sedí v meste na intráku.
Adam Auder - Šoltésovej 25, 0907 394 287

    To sú základné údaje o Adamkovi. On je vám veľmi jedinečný exemplár. Takého nikdy inde pod Slnkom nenájdete. A nad Slnkom sa hľadať ani nesnažte, však prečo by sa nejaký adam šplhal tak vysoko? Ľudia majte rozum.
     Staré známe príslovie hovorí, že Adam je len jeden
(AJLJ). Veď akoby mohol existovať niekto ako on? Vzdelaný so širokým rozhľadom a pri tom tak lenivý, že by mu aj tá voš pod chrastou závidela. Samozrejme netreba opomenúť jeho skvelý vkus pre film, literatúru a seriály.
     Adam je človek do dažďa aj do poľadovice. Len teda nečakajte, že vám v tom daždi aj dáždnik ponúkne. Sám je rád, keď si nezabudne vziať z domu bundu s kapucňou. Taktiež je aj veľmi spoločenský. Niekedy to však v spoločnosti nezvláda a preto býva spoločensky unavený. Ale je náš a my ho máme radi aj tak, však? =))
     Takže ak niekde uvidíte divne tváriace sa čudo, ktoré má niekde vyložené nohy, nebojte sa ho pozdraviť. On nehryzie a za sladkú odmenu vám možno aj nevynadá, že mrháte jeho časom. =)))
  
  
   A nezabudnite -

A D A M     J E     L E N
J E D E N ! ! ! ! ! !
    

Bosoráci a iná háveď | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014