Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Labyrinth [undomiel]

Zabočiť doľava? Zabočiť doprava? Ísť rovno?
          Život je jeden labyrinth. Jeden obrovitánsky začarovaný labyrinth. S vysokými múrmi, za ktoré nie je nikdy, vážne vôbec nikdy vidno. Život je jeden zasratý labyrinth.
          A v tomto labyrinthe sa podvádzať nedá. Respektíve dá, ale potom vám nikto nemôže garantovať, že neskončíte ako Cedric Diggory z Harryho Pottera (áno, ten čo zomrel). Žiadne skratky neexistujú. Treba len ísť, ísť, ísť a podobne ako v Harrym Potterovi - nezastavovať sa. Pre istotu. Veď čo keď...
          Nikto vám nepovie, kade máte ísť. Nikto vám cestu neukáže. Nikto vám nepomôže. Nikto vám neporadí. O radu vlastne prosiť môžete, radu dostať môžete. Ale je len a len na vás, ako sa rozhhodnete. Je len na vás, kde zahnete doľava. Je len na vás, kde plot preskočíte. Je to všetko len na vašom rozhodnutí.
          Nikto tvám nepovie, ktoré dvere sú správne. Sme len stratené duše blúdiace labyrintom. Doprava, doľava, rovno? Nikto nám nepovie, kto sú tí dobrí a kto sú tí zlí. Nikto nám nič nepovie. A preto tápame v zarastených kriakoch labyrintu. S nádejou na cestu von, s nádejou na lepší zajtrajšok. S nádejou...!

Ivuškina spovednica | stály odkaz

Komentáre

  1. aaale
    povie,lenze kto pocuva?asi nikto,takze labyrinthova teoria je celkom vystizna...aj zabavna
    publikované: 07.01.2011 01:48:21 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Predstav si tú nudu
    Keby to nebol labyrint. ale rovný chodníček s ružami po okrajoch... Pravdupovediac mne je z tej predstavy zle :D
    publikované: 07.01.2011 07:56:28 | autor: iviak (e-mail, web, autorizovaný)
  3. hmm
    you know my dear, that as much as we are bitching about life, as much we love it:D maybe it si really as they say, without dark you can't see the stars... without bad decisions and mystakes you can't see the right ones. and admit, what fun it will be going just straight to the sun...
    publikované: 12.01.2011 20:48:28 | autor: trill (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014