Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

My sme divožienky a Vy nám budete patriť!

Prišli sme, boli sme tu, obsmŕdali sme na blogových vlnách a stratili sme sa. No teraz ožívame, vstávame ako fénix z popola a sme pripravené na Vás, kritikov. Alebo lepšie povedané sme tu zas - tak nás čítajte :)
     Písať budeme o všetkom, čo nás zaujíma. A verte mi, bude to veľmi pestrý mix. Veď predsa každá sme iná! Máme tu Mrs_the_Hell, ktorá vás dokáže uzemniť tak, že si to ani nevšimnete. Ďalej je tu Trillian. Tá dokáže všetko od napísania pútavého rozprávania až po nástennú maľbu :). Slečna Floriana tá rada stretáva nových ľudí. Diva tá je niekedy pekne divá a inokedy je to vážne diva. S ňou je o zábavu postarané v každom počasí. A poslednou je Undomielka. Rada odhalí svoje romantické vnútro, rada si tiež zanadáva na všetko čo príde jej príde pod ruku.
     Tak toto je pätica neohrozených divožienok, ktoré sa vracajú do služby. Naše perá sú nabrúsené ako britvy a hlavy plné nápadov. Tešte sa!


Diva, Floriana, Undomielka, Mrs_the_Hell, Trillian

O nás divožienkach | stály odkaz

Komentáre

  1. zdravím,kočky..
    budte hravé
    budte dravé
    oboje je zdravé...
    tak sa teším
    čo práve
    máte
    vo svojej hlave... :-)))
    publikované: 27.08.2010 19:56:04 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :D
    už bolo načase
    publikované: 28.08.2010 16:47:12 | autor: lofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014